martes, 29 de septiembre de 2009

Recollida de firmes/instàncies

Hola a tots! avui, com la majoria ja sabeu, s'ha fet la reunió de protesta per la matrícula coincidint amb la primera Assemblea d'Estudiants del curs.

Ens hem organitzat de la següent manera:

Hem perfilat el Nou Manifest i ens hem dedicat durant tot el dia a recollir fulls d'instància dels alumnes amb les seves dades.

El Nou Manifest serà l'apartat exposo del conjunt de reclamacions que demà dia 30 de setembre de 2009 entregarem en nom dels estudiants a la reunió especial entre deganat i junta de la facultat amb 2 representants dels estudiants, on es tractarà el tema de les matriculacions. Per a tots aquells que hagueu omplert els fulls de reclamació, moltes gràcies i per als que no, DEMÀ ENTRE LES 10 I LES 11:30 dues noies molt maques i simpàtiques ESTARAN RECOLLINT INSTÀNCIES DAVANT DE SECRETARIA. Elles us facilitaran el paper oficial on haureu de posar les vostres dades personals i el llistat d'assignatures que no heu pogut matricular per tal de poder fer un recompte orientatiu de quins departaments estan més mancats de plaça.

Tan bon punt es tingui una mínima resposta de la reunió us n'informarem pel blog i si no, ens podeu fer un crit per la facultat si ens veieu per allà. Desitgem que això es resolgui el més aviat possible i que almenys tothom pugui fer les obligatòries (que per alguna raó se les anomena així).

Moltes gràcies a tots pel vostre suport i penseu que tots junts podem fer molta força!

Us tindrem informats! Fins aviat!

2 comentarios: