viernes, 25 de septiembre de 2009

MANIFEST

Aquest blog s'ha creat per defensar el nostre dret en estudiar en condicions i en els anys que pertocarien sense haver-los d'allargar per culpa del mal funcionament d'aquesta facultat que:



- No et deixa seguir el teu itinerari al no tenir en compte les assignatures que has fet ni la nota d'aquestes.


- No et tenen en compte els crèdits aprovats comptabilitzats i et discriminen per haver-te deixat una assignatura al setembre, encara que fos de lliure elecció tenint totes les assignatures optatives cobertes.


- TENEN MÉS ALUMNES QUE PLACES!- ENCARA QUE TINGUIS ELS CURSOS APROVATS NO ET GARENTEIXEN PODER CURSAR EL SEGÜENT CURS.


- MÉS DE 400 ALUMNES AQUEST ANY S'HAN QUEDAT SENSE PODER FER NI TAN SOLS LES ASSIGNATURES OBLIGATÒRIES PER FALTA DE PLAÇA QUAN HAN APROVAT EL CURS ANTERIOR.


- Estudiants de l'últim de curs no poden acabar la llicenciatura per falta de places, en moltes ocasions, per no poder-se matricular en les 1, 2 o 3 assignatures que els hi falten perquè no hi ha plaça.



- AL SER LA ÚNICA FACULTAT DE BELLES ARTS DE TOTA CATALUNYA, NO TENEN EN COMPTE QUE MOLTS DELS ESTUDIANTS VENEN DE FORA I TENEN UNS GASTOS COM EL TRANSPORT I EL LLOGUER DEL PIS, QUE HAN D'HAVER BUSCAT I LLOGAT ABANS DE COMENÇAR EL CURS, I DESPRÉS NO PODEN MATRICULAR-SE DE QUASIBÉ CAP ASSIGNATURA I PERDEN TEMPS I DINERS.



- Comencen les classes abans de que els alumnes és matriculin i ningú sap a quins grups ha d'anar. Són unes quantes setmanes en que l'alumne perd temps i matèria.







També pots unir-te a la queixa mitjançant el facebook: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=137570282461



Ajuda'ns a fer difusió! ens hem de fer sentir!!!


5 comentarios:

  1. aixo ja de parlar amb tots els estudiants JA

    podriem fer un cartell amb aquesta imatge de BB.AA CACA i a sota posar reunio urgent

    que sempre cridara mes l'atencio que no pas un paper en blanc.

    recolecta de firmes!

    si tu fas cartells jo faigs fulls de recolectes de firmes amb nom, cognom, dni, nif, i asignatures que no han pogut pillar

    ResponderEliminar
  2. gracies!! gracies per crear akest blog!!

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. La situació ja és vergonyosa (bé, crec que sempre ha estat així). Jo ja he liquidat quasi tota la carrera, però no deixa d'indignar-me la situació de molts companys. I si parlem de la qualitat d'algunes assignatures encara és més vergonyós. Sort a tots!

    ResponderEliminar
  5. es una estafa!!! yo estoy en la universidad pagando para poder estudiar lo que quiero no para tener que ir mendigando como ekl año pasado, buscando alos profesores por toda la facultad a ver si se dignaban a aceptarme en una asignatura OBLIGATORIA... me parece lamentable. Luego esta SECRETARIA que funciona "de puta madre" con solo 2 personas trabajando que se toman el lujo de ir a desayunar mientras los alumnos hacemos colas de mas d 5 horas.... esto es la universidad, o es un MERCADILLO chino?

    ResponderEliminar